Així que a la tarda ens ha tocat treure les parts més fibroses de la carn. Ens hi hem estat una bona estona, i netejar els estris ha sigut una eternitat. Les imatges que segueixen no són per a ànimes sensibles (Débora no miris).
Avui hem tingut una festa amb famílies japoneses, yakisoba, cervesa asahi i shohi. He esbrinat més coses d'en Masa-san. Es va graduar en informàtica, però com no trobava feina d'això es va ficar en una peixeteria. Durant 6 anys es va llevar a les 4 del matí per plegar a les 9 de la nit. Després va arribar a aquí, sense diners. Suposo que la cosa li va agradar i s'hi va quedar.
Comença el cap de setmana. Demà anem a Osaka amb les alemanyes a passar una nit a un hostal. El diumenge agafarem el tren cap a Himeji. La cosa promet.
Uhu, m'he inventat el nom de l'alcohol. No és sake, però sembla aigua i té un gust suau.
ResponEliminapobreteeee cierboooo TT__TT
ResponEliminaquerida mía, vaya aventura! ya sé que hay gente más atrevida que tú, pero deu n'hi doret.... ansiosa de saber cómo te irá el finde, MIL BESOS
ResponElimina