divendres, 23 de març del 2012

Avui m'ha tocar ajudar en Tony amb els endolls de la casa nova. Tot el matí ens hem estat allà, mentre l'Ines estava amb en Masa-san tallant fusta i l'Annie ajuava en Gen-san a treure la pell a tres cèrvols. Es veu que hi ha gent de per aquí que els caça per mantenir-ne el control, i com que no en fan res de la carn, li donen a ell.

Així que a la tarda ens ha tocat treure les parts més fibroses de la carn. Ens hi hem estat una bona estona, i netejar els estris ha sigut una eternitat. Les imatges que segueixen no són per a ànimes sensibles (Débora no miris). 

photo

photo

photo

Avui hem tingut una festa amb famílies japoneses, yakisoba, cervesa asahi i shohi. He esbrinat més coses d'en Masa-san. Es va graduar en informàtica, però com no trobava feina d'això es va ficar en una peixeteria. Durant 6 anys es va llevar a les 4 del matí per plegar a les 9 de la nit. Després va arribar a aquí, sense diners. Suposo que la cosa li va agradar i s'hi va quedar.

Comença el cap de setmana. Demà anem a Osaka amb les alemanyes a passar una nit a un hostal. El diumenge agafarem el tren cap a Himeji. La cosa promet.

3 comentaris:

  1. Uhu, m'he inventat el nom de l'alcohol. No és sake, però sembla aigua i té un gust suau.

    ResponElimina
  2. querida mía, vaya aventura! ya sé que hay gente más atrevida que tú, pero deu n'hi doret.... ansiosa de saber cómo te irá el finde, MIL BESOS

    ResponElimina